loading
Rovaniemen Lentokenttä
Rovaniemen Lentokenttä

Yritys


Suomen Lentokenttähuolto Oy

Suomen Lentokenttähuolto Oy syntyi siitä ajatuksesta, että Suomen lentokentillä olisi tarve kokonaisvaltaiselle palveluntarjoajalle, joka pystyy tuottamaan palvelut joustavasti ja luotettavasti ilmailualan vaativat turvallisuusmääräykset huomioon ottaen.

Olen koulutukseltani sähköasentaja, sähköinsinööri sekä YAMK insinööri. Työurani lentokentillä alkoi kiitoteiden viheralueiden kivien keräyksellä. Mukaan mahtuu myös matkatavaroiden lastausta ja jäänpoistoa ennen kuin tieni vei sähköosastolle. Sähköasentajan aputöitä seurasi projektinhoitotyöt, niin Rovaniemellä kuin Enontekiöllä. Suurimman osan työuraani olen ollut kiinteistösähköpuolella, mutta tavalla tai toisella olen aina huomannut olevani mukana lentokenttäympäristöön liittyvissä töissä. YAMK opintoja käydessäni sain ajatuksen lentokentille palveluja tarjoavasta yrityksestä ja sillä tiellä nyt ollaan. 

Yrityksellämme on vuosien laaja-alainen kokemus lentokenttäympäristössä työskentelyssä ja haastavien sääolosuhteiden työmenetelmien tuntemisesta. Tulemme panostamaan ystävälliseen palveluun, asioinnin helppouteen ja työn sekä dokumentoinnin laadukkuuteen. Haluamme olla omalta osaltamme turvaamassa lentoliikenteen sujuvuutta ja tätä kautta lentokenttien lähialueiden yrityksien toiminnan jatkuvuutta.

Juha Puro
Toimitusjohtaja
+358 40 197 6008